Computerproblemen?
We lossen ze op voor u

Betrouwbare dienstverlening (ook bij u thuis)

  • NGekwalificeerde dienstverlening
  • NGeen oplossing geen rekening
  • NBetaalbare service

Vraag uw gratis offerte aan

2 + 2 =

Jarenlange computerexpertise

Dankzij mijn jarenlange ervaring expertise in het ICT domein (sinds 1999 aan de slag als systeembeheerder) kan ik u op een efficiënte manier adviseren en helpen om uw problemen op te lossen. Het verwijderen van virussen, malware. Installatie van software,
(her)configuratie van software en/of operating system. Dit kan zowel on-site (bij u thuis)
Ik verkoop zelf geen hardware, maar kan u wel ondersteuning geven op aangekochte hardware

Your Title Goes Here

Malware en virussen verspreiden zich razendsnel. Daarenboven proberen malafide personen met allerlei methodes uw computer onder controle te krijgen. Hulp nodig om malware of virussen te verwijderen? Aarzel niet en contacteer me! 

Your Title Goes Here

Draait uw computer niet meer soepel? Heeft uw machine een clean-up nodig? Bent u data kwijt en is data recovery nodig?Is een upgrade gewenst of noodzakelijk? Voor correcte ondersteuning en advies, contacteer me!

Your Title Goes Here

In deze Coronatijden ziet u me misschien zelfs liever niet aan huis komen of levert u uw toestel ook liever niet af bij mij. Sommige ondersteuning kan zelfs perfect op afstand! Met behulp van  support vouchers bied ik hulp op afstand!

Your Title Goes Here

Ondersteuning aan huis is ook perfect mogelijk in de regio’s Aalter, Deinze, Tielt en Ruiselede. U moet rekenen op 20 euro verplaatsingskost. Indien blijkt dat de interventie te lang zou duren neem ik de PC mee.
Liever aan huis? Contacteer me!

Computer problemen? Wij lossen ze op! Ook bij u thuis.

0486/64.37.74

Bel ons

Marcel Buijzestraat 12, 9880 Lotenhulle (Aalter)

[email protected]

Stuur ons een mail met uw vragen