IT Services & Support

Oplossen van problemen zoals trage computers, virussen en malware verwijderen, … Ook implementatie van software, installatie van servers, backup, printers, WiFi…

Hardware & Software: Advies en Installatie

Verwijderen van virussen en malware

Data Recuperatie en Backup Oplossingen

Webdesign, Onderhoud & hosting

Beveiliging van uw apparatuur

We zorgen voor samenwerkende systemen zodat u zich kan focussen op uw zaak

Goed werkende ICT systemen zijn een must anno 2018, bij ons bent u aan het goede adres om ervoor te zorgen dat u een goed werkende infrastructuur heeft.

Begin er nu aan

Hardware & Software

We verkopen geen hard- en software, maar verzorgen wel de installatie en het onderhoud van de producten die we adviseren. Indien u meer info wenst, contacteer ons dan.

Configuratie van hardware

Samen met u wordt bekeken waaraan u nood heeft. Het is ook niet altijd nodig om hardware te vervangen, soms volstaat een upgrade. Indien nodig kan ik u hiervoor advies geven.

Installatie van Software

De meeste software is makkelijk zelf te installeren, al is dat niet altijd het geval. Mocht u het niet zien zitten om het zelf te doen of heeft u advies nodig voor de aankoop, maak dan een afspraak!

Onderhoud, Updates en Troubleshooting

Software heeft soms (lees meestal) updates nodig, we kunnen hiervoor zorgen. Ook computerproblemen aanpakken zit in ons kennispakket. Indien u ons nodig heeft laat maar wat weten.

Data Management, Backup, & Recovery

De belangrijkheid van backups wordt wel dikwijls onderschat. Een restore is slechts mogelijk indien er een backup bestaat, anders is recovery noodzakelijk maar niet altijd mogelijk

Welk backupsysteem?

Afhankelijk van uw wensen proberen we samen te kiezen voor een goede backupoplossing. Dit hangt uiteraard ook af van de hoeveelheid data die u wil backuppen.

Ook voor de thuisgebruiker?

Het maakt niet echt uit of u nu een groot bedrijf, een KMO of een thuisgebruiker bent. Het soort data verschilt maar is voor iedereen belangrijk. Dus ja, we hebben oplossingen voor de thuisgebruiker.

Help ik heb mijn data gewist!

Indien u data gewist heeft, en niet beschikt over een backup dan is data recovery de laatste piste. Het is dan belangrijk om uw apparaat uit te schakelen en niet meer te gebruiken. U kan ons dan contacteren zodat we kunnen proberen uw data te recupereren.

Virussen en Malware verwijderen en Beveiliging

Virussen en/of malware verwijderen is meestal niet echt simpel. Het is dikwijls niet voldoende om gewoon je antivirus te starten en even te scannen.

Zelf de boosdoener(s) verwijderen

U kan zelf proberen om het (de) virus(sen) en/of malware te verwijderen. Indien u een ander toestel (vb smartphone) heeft kan u dit gebruiken om wat informatie op te zoeken op het internet.

Het lukt me niet, wat nu?

Indien het u zelf niet lukt om de virussen/malware te verwijderen kan u op ons een beroep doen. De goedkoopste oplossing is uw computer bij ons binnen brengen voor een onderhoudsbeurt, maar dit kan eventueel ter plaatse. Echter dient u er rekening mee te houden dat u dan gebonden bent aan het uurloon i.p.v. een forfait.

Kan er preventief iets gedaan worden?

Preventie is de beste remedie, dit is echter niet altijd evident. Een goed werkende antivirus evenals backups zijn hierbij zeer belangrijk. Voor advies en configuratie kan u bij ons terecht. Ook de configuratie van de firewall(s) en routers spelen hier zeker hun rol.

Contacteer ons

Hieronder de manieren waarop u ons kan bereiken. U kan tevens het formulier hiernaast gebruiken om een bericht te sturen.

Marcel Buijzestraat 12, 9880 Lotenhulle

+32 (0)486/64.37.74

info@bleep-it.be

    Stuur een bericht

    Chat openen
    Hulp of info nodig?