Laat je website voor je werken

IK MAAK WEBSITES MOOIER SNELLER VEILIGER EFFICIËNTER

LAAT JE WEBSITE VOOR JE WERKEN

IK MAAK WEBSITES  SNELLER  VEILIGER   

Ideeën en concepten

We brengen onze ideeën en inspiratie samen om van daaruit te starten aan het bouwen van een concept voor uw nieuwe website

Design & interface

Het design van uw website is een belangrijk gegeven. De site zal dan een goed design hebben zodat er een goede ‘user experience’ is

Inhoud

Websites van alle soorten en slag; één pagina, meerdere pagina’s, een webshop. Alles is mogelijk. Jij bepaalt wat je liefst wil.

Uw website, mijn zaak!

Ik hou van strakke & moderne websites die goed toegankelijk zijn en er goed uitzien. Ze moeten snel laden en goed beveiligd zijn.
U kent uw business, ik de mijne. We doen een brainstorming en overleggen hoe uw site er op zijn best uitziet. Daarna is het mijn beurt om de site te ontwerpen.
Ik geloof dat dit de juiste manier is om bezoekers te laten evolueren naar klant!

Ik ben Jurgen, en heb ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in IT. Ik ben tewerkgesteld bij Defensie als systeembeheerder en ontwikkel al meer dan 5 jaar websites. U kan dus rekenen op mijn ervaring!

Uw website, mijn zaak!

Ik hou van strakke & moderne websites die goed toegankelijk zijn en er goed uitzien. U kent uw business, ik de mijne. We doen een brainstorming en overleggen hoe uw site er op zijn best uitziet. Daarna is het mijn beurt om de site te ontwerpen.
Ik geloof dat dit de juiste manier is om bezoekers te laten evolueren naar klant!

Ik ben Jurgen, en heb ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in IT. Ik ben tewerkgesteld bij Defensie als systeembeheerder en ontwikkel al meer dan 4 jaar websites. U kan dus rekenen op mijn ervaring!

RESPONSIVE WEBSITE

Aangezien het merendeel van het internetverkeer van mobiele toestellen zoals tablets en telefoons komt is het belangrijk dat uw website ‘responsive’ is. Ik zorg dat uw site goed zichtbaar is op ALLE toestellen.

Eigenschappen van de website

Snelheid

De snelheid van je website is niet alleen belangrijk voor de ‘Google ranking’ maar ook gewoon om je gebruiker niet te laten wachten. 

Beveiliging

Je wil toch niet dat je site gehacked wordt? Bovendien verlies je hierdoor ‘punten’ bij Google.  Ik zorg ervoor dat je site goed beveiligd is.

SEO

SEO of ‘Search Engine Optimization’ ervoor zorgen dat je website ‘herkend’ wordt door de verschillende zoekmotoren (Vb. Google, Bing, ….)

Navigatie

Alle websites die ik design, worden voorzien van een goede structuur zodat het browsen door de bezoekers als gemakkelijk ervaren wordt

Wordpress

WordPress is één van de meest gebruikte platformen om websites op te ontwikkelen. Ook voor u als klant is het makkelijk aan te leren.

Nog veel meer

Er zijn nog veel meer zaken die toegevoegd kunnen worden zoals Google Analytics, mailinglijsten, sociale media…

Neem contact op!

Gebruik onderstaand formulier om me een mail te sturen

  Als het formulier niet werkt

  Volg me op sociale media

  Neem contact op!

  Gebruik onderstaand formulier om me een mail te sturen

   Als het formulier niet werkt

   Volg me op sociale media

   Chat openen
   Hulp of info nodig?