Hoi,

Ik ben Jurgen De Vlieger, geboren op 10 juni 1968 te Dendermonde. Ik ben gehuwd met Sonja Laethem

Reeds als puber was ik verknocht aan computers, het was dus duidelijk dat dit mijn roeping was. Ik begon mijn carrière bij Defensie in september 1985 in de 2de School voor Onderofficieren. Na mijn passage in Verviers en Peutie kwam ik terecht op het hoofdkwartier in Evere. Ik heb ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring als systeembeheerder (beheer van servers en werkstations). Maar ondertussen wilde ik ook mijn eigen zaak omdat ik klaar was ook anderen te helpen en te ondersteunen. Vandaar de geboorte van Bleep-IT in oktober 2016. Ik verkocht in eerste instantie voornamelijk hardware (dat doe ik niet meer). Wel lever ik ondersteuning aan eenmanszaken en KMO’s voor hun IT systemen, maar ook particulieren kunnen bij mij terecht.

Maar het leukste vind ik nog het webdesign. Ik ontwerp al sinds enkele jaren websites op WordPress. En mijn klanten kunnen meegenieten van mijn ervaring en kennis die ik al die jaren opdeed als systeembeheerder, vooral op het vlak van beveiliging heb ik wel wat ervaring. Want als je met mij in zee gaat voor je website, krijg je niet enkel een site naar jouw wens, maar ook een website die voldoet aan de noden van vandaag (snel, beveiligd en goed te vinden). Maar een website bouwen doe ik niet alleen, we doen dat samen, jij en ik! Want wie kent beter zijn business dan de eigenaar? Vandaar dat elke website start met een afspraak. Door de huidige covid-19 maatregelen dikwijls online, maar soms ook bij jou of bij mij indien je dat liever hebt.

Ik zou nog lang kunnen doorgaan, maar dat is zeker niet de bedoeling, heb je nood aan een website of ondersteuning? Laat me zeker wat weten, ik ben goed bereikbaar via telefoon en e-mail, en je wordt geholpen door een professional met ervaring!

Tot binnenkort?

Ciao
Jurgen

Chat openen
Hulp of info nodig?